Mijn Buitenplaats

Open deuren zijn er niet voor niets


Spanning, piekeren, slecht slapen … Opeens realiseerde ik me dat ik in eenzelfde soort traject zat als mijn klanten wanneer die mij inschakelen bij de aan- of verkoop van een huis.

  1. Open Deuren Zijn Er Niet Voor Niets

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

2 min leestijd

Een proces waar je enerzijds ontzettend veel energie van krijgt, maar dat je ook hoofdbrekens kost. Zeker voordat je externe deskundigen hebt ingeschakeld. Want wat is er aan de hand? Zette ik mijn expertise de afgelopen zes jaar vooral in als aankoopmakelaar landelijk wonen, sinds kort heb ik mijn dienstverlening uitgebreid met de verkoop van woningen. Vanaf 1 augustus ben ik dus ook verkoopmakelaar.

Maar met die beslissing alleen ben je er niet. Een nieuwe website moest er komen om mijn huizenaanbod op te zetten. Een logo, visitekaartjes, folders, borden met ‘te koop’ en ga zo maar door. Het begon me te duizelen: het was veel en het was ingewikkeld.

Ik liet offertes maken, verleende opdrachten en de deskundigen gingen aan de slag. Sámen gingen we aan de slag. Een prachtig proces. Enerzijds spannend en tijdrovend, met veel beslissingen om te nemen, knopen om door te hakken en puntjes op de i te zetten. Anderzijds mooi om mensen aan de slag te zien die zo in hun element zijn op hun eigen vakgebied. Die je het vertrouwen geven dat het allemaal goed komt. Dat geeft echt energie. Ik ben dan ook ontzettend blij met het resultaat. En omdat ik nu even ‘aan de andere kant’ stond, realiseer ik me weer eens extra hoe belangrijk het is dat je je kunt verplaatsen in de wensen, behoeften en emoties van je klanten.  De uitdrukking ‘doen waar je goed in bent’ is niet voor niets een waarheid als een koe!

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats