Mijn Buitenplaats

Meubel zoekt landelijke sfeer


Of mijn huis decor mocht zijn voor een fotoreportage om meubels en woonaccessoires te presenteren?

  1. Meubel Zoekt Landelijke Sfeer

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

1 min leestijd

De vraag kwam van Guusje Witteveen, een interieurontwerper en verkoopstylist met wie ik samenwerk en die ook woonaccessoires verkoopt.  Eerste reactie was dus: ja natuurlijk, leuk! In tweede instantie dacht ik:  o jee opruimen, schoonmaken, we zijn nog aan het bouwen, is dat wel handig? Guusje stelde me gerust. De verbouwing zou buiten beeld blijven, het ging om het woonhuis. Ze had foto’s nodig voor haar webshop en ze vond dat mijn huis precies de uitstraling had die past bij haar artikelen.

Enfin, toch maar de ramen gedaan, een doekje over de vensterbanken gehaald en blad geveegd. De grote dag brak aan. Guusje arriveerde met een auto vol spullen en ging aan de slag. Eerste scène: voordeur. Een stoel van steigerhout viel die eer te beurt. Statief erbij,  licht meten, stoel zus, stoel zo, stoel andersom. Ik kon me zomaar een werkdag van Doutzen Kroes voorstellen.  Maar opeens klopte het allemaal en liep het als een trein. Even rustig koffiedrinken was er niet bij.  Van het ene op het andere moment maakte ik deel uit van een geolied team , sprak ik fotografen- en stylistentaal  en dachten we samen na over de goede plek en de juiste opstelling. Kortom, een ontzettend leuke ervaring om eens als ‘decorstuk’ dienst te doen en achter de schermen te kijken van een professionele fotoreportage.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats