Mijn Buitenplaats

Marketing op het Friese platteland


Iedereen die ergens in handelt heeft ermee te maken, maar niet iedereen noemt het zo of zet het bewust in. Er zijn bibliotheken over vol geschreven en hele volksstammen verdienen er hun brood mee. Weet u het al?

  1. Marketing Op Het Friese Platteland

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

1 min leestijd

Oké, nog een paar hints dan. Het komt oorspronkelijk uit Amerika en er is een behoorlijke mate van inlevingsvermogen voor nodig. Ja, bingo! Het is inderdaad marketing.

 De basis van marketing is dat je iets op de markt brengt wat in een behoefte voorziet. En dat je er vervolgens voor moet zorgen dat klanten je weten te vinden. Klinkt heel logisch en dat is het ook. Maar logisch is iets anders dan gemakkelijk en daarom heeft zich er een vakgebied omheen ontwikkeld. Met z’n eigen jargon dat wijd verspreid is.  Begrippen als de vier (tot en met acht) p’s en unique selling point kent inmiddels iedereen.

Bel Beke

 En wat ik daar mee doe? Ik vind het belangrijk dat ik Beke blijf. Dat ik marketing niet hanteer als trucje. Ik ben makelaar geworden omdat ik het prachtig vind mensen te helpen hun droom te verwezenlijken: wonen op het Friese platteland. Ik voel me er zelf zo thuis en dat gun ik anderen ook. Met die insteek probeer ik een aankoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en aan te sluiten bij de wensen van mijn klanten. Dat draag ik ook uit via mijn website, twitter, Facebook en andere uitingen. En wat nou zo handig is, mijn voorletter allitereert heel leuk.

Daarom zet ik regelmatig de twee B’s in: Bel Beke!

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats