Mijn Buitenplaats

De paraplu en de ringslang


De titel lijkt wel een sprookje en dat is het ook wel een beetje. Ik verklap vast dat het goed afloopt. Maar wat er gebeurt tussen ‘er was eens …’ en ‘ze leefden nog lang en gelukkig’?

  1. De Paraplu En De Ringslang

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

1 min leestijd

Dat heeft te maken met iets waarvan ik eerst meende dat het toeval was. Toen ik er wat langer over nadacht, realiseerde me dat er iets anders aan de hand is.

Toen ik ervoor koos me te specialiseren in landelijk en bijzonder wonen in Friesland, zorgde ik er voor dat alles rondom mijn bedrijf dezelfde uitstraling kreeg. Naam, kleuren, foto’s, teksten, website, Social Media, drone video, briefpapier, te koop/verkocht-borden. Kortom, alles past bij mij en bij het gevoel dat landelijk wonen oproept bij mij en bij mijn klanten.

Toen kocht ik een paraplu. Eentje met fazanten. Niet dat ik er bewust over nagedacht had om juist deze te kiezen en niet een effen exemplaar of eentje met een bescheiden streepje. Ik vond ‘m gewoon mooi. Kort daarna had ik een afspraak om een woonboerderij te bezichtigen. Het regende pijpenstelen. Bij de woning trof ik mijn afspraak. We pakten beiden onze paraplu uit de auto …. en ja hoor, ook een fazantenparaplu. Echt precies dezelfde! We lachten er samen om en tegelijkertijd had ik gevoel dat deze man de boerderij zou kopen. En zo gebeurde het ook. Toeval, marketing, merkbeleving?

En de ringslang dan? Dat is wel toeval. Tijdens een bezichtiging van een woning bij een natuurgebied kwam aan de orde dat daar ringslangen huisden. En waar woonden de aanstaande kopers? Juist, op de Ringslang.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats