Beetsterzwaag

Gezien de belangstelling voor deze woning is besloten om een Open Huis te organiseren op aanstaande VRIJDAG 20 MEI VAN 11:00 – 13:00 UUR en op ZATERDAG 21 MEI VAN 11:00 – 13:00 UUR. Graag ontvangen wij jouw bezichtigingsaanvraag per mail. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op één van deze dagen.

Klein maar fijn – plannenmakers gezocht!

Wonen in één van de mooiste dorpen van de gemeente. Dit is een prachtige kans voor een betaalbare prijs. Let op: de woning heeft een flinke moderniserings- en/of verbouwingsslag nodig, maar als jij de handen uit je mouwen weet te steken, maak je er helemaal jouw eigen plekje van!

Kortom: realiseer hier jouw woon-/werkdroom op een prachtige plek in de levendige Hoofdstraat van Beetsterzwaag.

Begane grond

De entree met centrale gang geeft toegang tot onder andere woonkamer en keuken, die met elkaar in open verbinding staan, badkamer, toilet en vaste trap.

Verdieping

Via een vaste trap in de centrale gang is de verdieping bereikbaar, waar een slaapkamer zich bevindt en ook een kleine berging op de overloop.

Buitenruimte

Het geheel staat op een kavel van 176m2. De achtertuin met garage, met achterom en oprit bevindt zich op het zuiden.

Dorp en omgeving

Beetsterzwaag ligt te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden. Reden genoeg voor de adel om het dorp als vestigingsplaats te kiezen in de 18e en 19e eeuw. Voor het aanzien van dorp is dat heel bepalend geweest. De monumentale panden en tuinen zijn daar nu nog de getuigen van. Het dorp heeft twee basisscholen. Winkel-, horeca-, sport- en cultuurvoorzieningen zijn ruim aanwezig. De bos- en natuurgebieden zijn ideaal voor lange of korte wandel- en fietstochten. Beetsterzwaag ligt op slechts enkele minuten van de A7, waardoor je binnen 10 autominuten in Drachten bent, in Heerenveen in een kwartier en in Groningen in een half uur tot drie kwartier.

Gemengde bestemming

Het pand heeft een gemengde bestemming. Je kunt er zowel wonen als werken. Voor een uitgebreide toelichting c.q. informatie raadpleeg je de website van ruimtelijkeplannen.nl en informatie kun je alvast inwinnen bij gemeente Opsterland.

Overig

De verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond. Daarom is niet alle informatie voorhanden. De koopakte zal hierop worden aangepast met o.a. een niet bewoningsclausule. Dit houdt in dat verkoper mogelijk niet op de hoogte is van bepaalde gebreken en daarvoor niet aansprakelijk kan worden gesteld. Ook o.a. een ouderdoms-, asbest- en funderingsclausule maken onderdeel uit van de koopovereenkomst.

In verband met een nalatenschap zal de overdracht plaatsvinden via notariskantoor Kooi te Beetsterzwaag.

Kenmerken/bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 74 m2
  • Inhoud 298 m3
  • Perceelgrootte 176 m2
  • CV-ketel Intergas Kombi Kompakt HRE 2015
  • Asbest aanwezig
  • Tuin op het zuiden
  • Vrijstaande garage 15 m2
  • Ruime oprit

Kenmerken.

Vraagprijs:VERKOCHT
Woonoppervlakte:74 m2
Inhoud:298 m3
Perceelgrootte:176 m2
Bouwjaar:1894
Energielabel:G
Garage:1 (15 m2)
Slaapkamers:1
Badkamers:1
Verwarming:CV-ketel Intergas Kombi Kompakt HRE 2015
Aanvaarding:In overleg

Ja, ik heb interesse.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Garyp

Sigerswâld 15 Garyp

€ 1.150.000,- k.k.
Driezum

De Steech 13 Driezum

Prijs op aanvraag
Gorredijk

Hegedyk 16A Gorredijk

Prijs op aanvraag

Scheen 36 Joure

Prijs op aanvraag

Nijewei 110 Gorredijk

€ 495.000,- k.k.