Mijn Buitenplaats
Verkocht

Arnoud


Binnen 5 minuten...

5

  1. Arnoud

Volkomen onverwacht erfde ik als ‘stadse’ uit het Westen een landhuis op een prachtig plekje in Friesland. Helaas kon ik de woning niet zelf aanhouden, dus moest het in de verkoop.

Onbekend met de omgeving kwam ik via internet op de website van Beke Hendriksma. Haar site en de wijze waarop zij de huizen in haar portefeuille beschrijft spraken mij aan, dus een afspraak was snel gemaakt. Binnen 5 minuten wist ik dat Beke de vrouw was die mijn vers verkregen droomplekje moest gaan verkopen.

Het proces rondom het te koop zetten van de woning verliep meer dan goed. Ik was hier vrij onbekend mee en aan de hand van Beke was het eigenlijk een fluitje van een cent. Ik wil vooral een compliment geven voor de wijze waarop Beke de woning beschreven heeft: sfeervol, inlevend maar ook eerlijk, want het is nogal ‘een project’ waar wat werk verricht moest worden.

En toen was daar het grote moment waarop de woning op Funda geplaatst werd, de eerste mijlpaal in het proces. Meteen veel telefoontjes en afspraken voor bezichtigingen, een goed teken. Beke hield me continu op de hoogte. De woning werd snel (binnen 2 weken) verkocht voor een goede prijs, aan een leuk stel dat naar eigen zeggen eindelijk hun droomplek gevonden had. Ook in de afwikkeling verliep alles op rolletjes, wederom met grote dank aan Beke.

Ik kijk terug op een zeer prettige en gezellige samenwerking en zou haar aanbevelen aan iedereen die een bijzonder plekje in Friesland zoekt of wil verkopen.

Binnen 5 minuten...

Landhuis - HaulerwijkArnoud
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats