Gemeente Heerenveen

Zoekt u een makelaar Gemeente Heerenveen?

Gaat uw voorkeur uit naar een makelaardij in Gemeente Heerenveen die nog op een traditionelere wijze werkt? Hoogstwaarschijnlijk zijn wij dan geen match. Spreekt creativiteit, originaliteit maar bovenal specialisme in landelijk wonen u wel aan? Dan zit u hier absoluut goed! Natuurlijk zetten ook wij de meer ‘traditionele’ methoden in zoals Funda en natuurlijk krijgt u een bord in de tuin. Maar wij gaan net iets verder dan dat. We denken vooruit en zetten net een paar stapjes harder om uw huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen tegen de beste voorwaarden.

Wie wil kopen of verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Onze makelaardij is volop actief in Gemeente Heerenveen als verkoop- & aankoopmakelaar. We kennen het gebied en de nabije omgeving op ons duimpje. De buitengewoon landelijk wonen specialist die actief is in de regio.

Makelaar nodig?

Huis verkopen in Gemeente Heerenveen?

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij hebben wij een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhuskes, pastorieën, boerespultsjes of woudboerderij(tjes). Maar ook kerken, oude scholen en molens behoren tot onze specialisme. Wij noemen dit landelijk en bijzonder wonen. Hierin zijn wij dan ook al decennialang gespecialiseerd. Met onze deskundigheid en marketing van nu heeft ons kantoor bekendheid als specialist in verkoop- en aankoopbegeleiding van bijzondere objecten in Friesland. Door de jaren heen hebben wij de meest bijzondere woningen in Friesland verkocht en aangekocht.

Een woning in de buitencategorie verkopen is een hele klus. Dit vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Aankoopmakelaar Gemeente Heerenveen

U zoekt het landleven. Vrijheid. Ruimte om u heen. Dauw in plaats van diesel. Als aankoopmakelaar landelijk en bijzonder wonen in Friesland helpen wij u het ideale huis te vinden te midden van dat woud van ‘te koop’. En als we zeggen ‘huis’, bedoelen we net zo goed de plek. Want ook een bouwval kan een droomhuis worden, mits het op de juiste plaats staat!

Aankopen is een specialisme

En dat beheersen we als de beste. Wij kennen de markt en weten vaak voordat een bijzondere woning op internet verschijnt, dat deze in de verkoop komt. Bij een aankoopopdracht aan ons bent u er dan als eerste bij. Uit ervaring blijkt ook dat de koopsom lager uitvalt wanneer een makelaar de aankoopbegeleiding heeft verzorgd. Logisch, want wij kennen de markt, weten of de woning goed in de markt ligt en of de vraagprijs reëel is. Als specialist landelijk en bijzonder wonen garanderen wij een zorgeloze aankoop voor een prijs die u past.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke aanpak en heeft u een makelaar uit Gemeente Heerenveen nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen.

Makelaar nodig?

De voordelen

  • Dé makelaar voor buitengewoon landelijk wonen in Gemeente Heerenveen
  • Ruime kennis van de lokale markt
  • De mooiste woningen verkocht en aangekocht
  • Doelgroepgericht kopen en verkopen
  • Actief betrokken van A - Z
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno nu
  • Aandacht voor emotionele aspecten

Wat klanten over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Het inschakelen van Beke bracht vooral rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Woningen in Gemeente Heerenveen e.o.

Te koop
Tjalleberd
Aangekocht
Hoornsterzwaag
Verkocht
Jubbega
Te koop
Hoornsterzwaag
Verkocht
Katlijk
Verkocht
Hoornsterzwaag
Verkocht
Nij Beets
Verkocht
Katlijk
Verkocht
Gersloot
Verkocht
Gersloot

Wonen in Gemeente Heerenveen

Gemeente Heerenveen ligt in het hart van de provincie Fryslân en telt iets meer dan 50.000 inwoners (okt. 2019). Deze gemeente bestaat uit 21 officiële dorpen waarvan Heerenveen dan ook verreweg de grootste is. Daarmee is dit ook direct de hoofdplaats van de gemeente. Het kleinste dorp is Nieuweschoot en telt slechts 180 inwoners. Naast de 21 dorpen zijn er ook nog 16 buurtschappen die deel uit maken van de totale gemeenteoppervlakte. Het wonen in Heerenveen en de prachtige omliggende pittoreske dorpen is razend populier. Mede door de zeer aantrekkelijke centrale ligging is deze gemeente populair bij forenzen maar ook bij liefhebbers van landelijk wonen. Dat wordt namelijk volop geboden om in alle rust, ruimte en vergezichten te leven. De natuur laat zich omschrijven: heide, bos en water. Voor ieder wat wils. De huidige omgeving kenmerkt zich onder andere door de fraaie bossen rond Katlijk, Mildam, Oranjewoud, Bontebok en Luinjeberd. Maar ook de vele weilanden rondom Jubbega, De Knipe, Nieuwehorne, Gersloot en Hoornsterzwaag. Water vindt u vooral in de omgeving van Akkrum, Nes, Oldeboorn en Nieuwebrug.

Ligging

Gelegen aan de A32 (Leeuwarden – Meppel) en de A7 (Joure – Drachten) maakt dat Gemeente Heerenveen gunstig gelegen is ten opzichte van de rest van Friesland, maar ook van Groningen en Drenthe. Gemiddeld bent u binnen 40 minuten in Groningen, 20 minuten in Joure of 30 minuten in Leeuwarden. Ook Assen is gemiddeld 30 tot 40 minuten rijden.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze unieke verkoopstrategie of heeft u een aankoopmakelaar uit de Heerenveense Gemeente nodig? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een gesprek aanvragen. Wilt u de waarde van uw woning in Gemeente Heerenveen weten? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van ‘N Gouden Plak.

Als makelaardij zijn wij actief in alle dorpen van Gemeente Heerenveen:

Buitengewoon landelijk wonen?

Makelaardij die actief is in Gemeente Heerenveen
Makelaar nodig?