Brochure Downloaden

Brochure Downloaden

De kogel is door de kerk. U hebt besloten uw huis te verkopen. Dat betekent het einde van een, soms lang, beslisproces én tegelijkertijd de start van een nieuw traject: het ‘verkoopklaar’ maken van het huis. En dat is best een klus! Het betekent niet alleen het nodige opknap- en opruimwerk, het is ook een emotioneel proces.

Er wordt een fotoshoot georganiseerd en u bereidt zich voor op bezichtigingen. Dat is eenvoudig gezegd in één zinnetje, maar er gaat heel wat achter schuil. Dat realiseer ik me maar al te goed! Ik merk het ook bij ieder verkoopproces.

Benieuwd hoe wij de schouders onder zetten? Leer onze unieke aanpak kennen.

Brochure Downloaden

We willen helemaal niet weg...

Het is een uitspraak die wij regelmatig horen van mensen die hun huis willen verkopen. Maar dat woordje ‘willen’ klopt niet helemaal. Ze willen namelijk eigenlijk níet: niet verkopen, niet weg van die plek, niet weg uit het huis. Maar ze vinden dat het tijd wordt.

Een moeilijke beslissing is het. Een heel proces. Een dilemma waar mensen vaak al jaren over nadenken voordat ze ons bellen voor een afspraak. Het is niet niks om de plek achter te laten waar je soms al tientallen jaren woont. Waar de kinderen zijn geboren en opgegroeid. Waar zoveel geschiedenis ligt. Waar je grondig op moet ruimen om alles netjes te maken voor de foto’s voor de verkoopbrochure en voor internet. Het is moeilijk om alles door je handen laten gaan en te beslissen of het kan blijven, weg moet of dat je er nog iemand een plezier mee kunt doen.

Wanneer ze dan bij ons komen, is de beslissing gevallen. Ze zijn verkopers geworden. It sil heve! Maar ook dan zijn er vaak nog moeilijke momenten en dat is begrijpelijk. We nemen daar de tijd voor. Stap voor stap pakken we alles aan. En meer en meer raken de verkopers er aan gewend dat het huis straks niet meer van hen is en dat ergens anders een nieuwe plek op ze wacht. Voorzichtig beginnen ze daar plannen voor te maken. En op een gegeven moment is het zover: het huis is verkocht en er volgt een verhuizing. Wanneer ze op hun nieuwe plek zitten, spreken wij onze klanten vaak weer. En wat horen we ze dan zeggen? ‘Hadden we het maar veel eerder gedaan.’

Brochure Downloaden

De voordelen

  • Dé makelaar voor Buitengewoon Landelijk Wonen in Friesland
  • Doelgroepgericht verkopen
  • Optimale verkooppresentatie
  • Uitstekende fotografie
  • Verkoopteksten met sfeer en gevoel
  • Makelaars met boerenverstand
  • Met marketing anno 2021
  • Aandacht voor emotionele aspecten
  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z

Wat verkopers over ons zeggen?

"Het raspaardje onder de makelaars"
"Eerlijk, betrouwbaar en professionele adviezen"
"Veel 'zorg' uit handen genomen, vooral de kopzorgen"
"Een makelaar die zich op je afstemt"
"Het inschakelen van Beke bracht veel rust"
"Mijn Buitenplaats heeft laten zien dat ze een betere aanpak hebben dan menig makelaar"

Waar we trots op zijn!

Verkocht
Oudwoude
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Tzum
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Koudum
Verkocht
Tijnje
Verkocht
Jubbega

Makelaar Landelijk Wonen Friesland nodig?

Wie wil verkopen, moet slim opvallen. Mijn Buitenplaats Makelaardij verstaat deze kunst als geen ander. Ervaren makelaars met creativiteit. Vernieuwde marketeers met boerenverstand. Maar uiteindelijk zijn wij gewoon nuchtere Friezen met passie voor hun vak.

Passie
Wij hebben een passie voor vrijstaande woningen zoals woonboerderijen, landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, landgoederen, buitenplaatsen, wâldhúskes, pastorieën, boerenspultsjes of (woud)boerderijtjes. Niet voor niets kozen wij deze bijzondere markt als specialisatie. Door de jaren heen hebben wij dan ook al de meest fraaie huizen in de buitencategorie in Friesland verkocht en aangekocht.

Nuchter
Wij zijn nuchtere Friezen met hart voor de zaak. Ervaren makelaars die de stappen van het aan- en verkoopproces tot in detail in de vingers hebben. Wij zijn vernieuwend in marketing, maar vergeten niet ons boerenverstand te gebruiken. Kortom: onze deskundigheid en persoonlijke benadering gaan hand in hand. De lovende beoordelingen van onze klanten laten zien dat zij dit waarderen.

Wortels
Waar onze bevlogenheid vandaan komt? Simpel. Geboren en getogen op het Friese platteland: hooi van het land halen, kalfjes zien opgroeien, slootje springen en helpen op de boerderij. Niet voor niets noemen klanten ons #demooieplekjesmakelaar.

Uw huis verkopen?

Download vandaag nog onze brochure!
Brochure Downloaden