Mijn Buitenplaats

Elke dag gelukkig!


Veel mensen willen weten wat hun huis waard is. Goud, zeg ik dan. Eigen haard…, weet u wel. Veel huizen hebben zo’n eenvoudig vast te stellen prijs dat je die op internet kunt achterhalen.

  1. Elke Dag Gelukkig

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

1 min leestijd

Die sites bekijken wat soortgelijke huizen gekost hebben en vergelijken jouw huis daarmee. Maar hoe zit dat nou als je een onvergelijkbaar huis hebt? Het lijkt niet op dat van de buren en àls het al op een ander huis lijkt staat het op minder of meer grond. Zit het lekkerder in de verf. Heeft het een beter verwarmingssysteem. Geen last van een smid ernaast. Ook niet van de snelweg. Wel van een varkensboer. Maar daar wen je aan.

Kortom, wat is een huis waard? Een aankoopmakelaar kan helpen. Die beoordeelt op basis van parameters de waarde. Houdt rekening met gevoel, baseert zich op feiten. En wat doe jij daar dan mee als je van plan bent een huis te kopen? Niet kopen als duurder is dan je dacht? Als aankoopmakelaar beoordeel ik de waarde van een pand met de wensen van de koper in mijn achterhoofd. Ik onderhandel op basis van feiten. ‘Is dit het droomhuis voor mijn klant’ is een van die feiten. Een eerlijke prijs, zelfs als die een beetje boven je budget is, is voor mij genoeg.

Over de prijs denk je één keer na, misschien twee keer. Je woongeluk koester je elke dag.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats