Mijn Buitenplaats

1 + 1 = 3… samen verder!


Vorig jaar een blik in de achteruitkijkspiegel, nu de blik vooruit! Het hoge woord mag eruit. Vanaf 1 januari 2022 gaan wij, Beke en Jan Douwe, moeder en zoon, samen verder in een maatschap!

  1. 1 1 3 Samen Verder

4 juli, 2023

Deel pagina

Mijn Buitenplaats

Beke Hendriksma

3 min leestijd

Gewoon zoals we zijn – nuchter, vol passie en bevlogenheid. En bovenal liefhebbers van het platteland. Aan onze naam verandert niks, aan onze werkwijze evenmin, alleen zal JD vanaf nu (meer) op de voorgrond treden.

De kerstvideo

Versterking was hard nodig. De opdrachten, klantvragen en aanvragen nemen toe en daarom gaan we vol gas met vertrouwen de toekomst tegemoet. En ondanks dat corona nog steeds onder ons is, hopen we dat die toekomst wat meer zekerheid brengt dan we het afgelopen jaar gehad hebben.


2021

Wat een jaar, 2021. Terugkijkend kunnen we nog steeds niet om corona heen. Daarom geeft het ons wat een dubbel gevoel als wij tegelijkertijd zeggen dat we toch een prachtig jaar hebben gehad. Een jaar van hard werken, mooie opdrachten, nieuwe mensen leren kennen, plannen maken, ontwikkeling, en ook van veel plezier hebben. Want plezier in je werk is, na een goede gezondheid uiteraard, een van belangrijkste dingen.

Versterking

Ook ben ik trots. Trots op ruim 15 jaar werk. 15 jaar Mijn Buitenplaats Makelaardij. Wat een prachtig bedrijf is er door de jaren heen ontstaan. Ik vind het prachtig dat ik het straks samen met JD mag doen. Dit afgelopen jaar was hij al steeds meer aanwezig en hij is een aanvulling die ik voor geen goud meer zou willen en kunnen missen! Het maakt mij trots om te zien dat mijn eigen vlees en bloed al zo goed zijn draai vindt in dit mooie vak. En ik merk ook dat zijn inbreng een must is om Mijn Buitenplaats naar een nog hoger niveau te tillen.


Blik op de toekomst

2022 wordt mooie een uitdaging. We zien een huizenmarkt die qua aanbod langzamerhand opdroogt. Een goed moment dus om het bedrijf extra toekomstbestendig te maken en waar nodig bij te sturen. Video’s zullen er ook meer komen. We willen de mensen meenemen in wie wij zijn, inzicht geven in ons vak en zullen de gezichten achter het “bedrijf” meer laten zien. Zodat we nog persoonlijker en toegankelijker worden voor iedereen.


Woondroom

Dat zijn allemaal mooie en bedrijfsmatige woorden voor de dingen die we ‘aan de achterkant’ doen. Wat we daarbij nooit uit het oog zullen verliezen is de persoonlijke aandacht. Aandacht die iemand voor meer dan 100% verdient als het gaat om het kopen of verkopen van een huis. Aandacht die voor ons zo vanzelfsprekend is, maar voor sommige klanten een positieve verrassing was.

Tot slot …

… geven we je nog even een kijkje achter de schermen. Traditiegetrouw moest er uiteraard ook dit jaar een kerstboom op geheel eigenwijze worden vervoerd. Maar hoe gaat zoiets dan in z’n werk?

Beke: Ja hoor, JD had weer eens een idee! Zoals dat vaak gaat, verklaar ik hem dan eerst voor gek. Maar ook deze keer wist hij me snel te overtuigen. En voordat ik er erg in had, had ons trouwe rode Fiatje Bé weer een bijrol te pakken!
JD: Maar ook Beke moest er aan geloven: Ready, Set, GO! En na een enerverend draaidagje is dit dan het resultaat. Het is allemaal nog wat wennen. Zeker voor Beke, als onervaren filmster. Take 23… je kent dat wel …
Beke: Maar hé, het is gelukt! We hebben het toch maar weer gedaan. En wat hadden we een lol! Plezier hebben is tenslotte waar het om draait. Het geeft me eindeloos veel energie! En gelukkig ben ik Jan Douwe uiteindelijk toch niet vergeten 😜
Beke + JD: Wij zijn er klaar voor om jou de komende jaren nog heel veel mooie plekjes te laten zien!


Laten we van 2022 met z’n allen een prachtig jaar maken.

Cheers en tot snel!

Hartelijke kerstgroet,

Beke en Jan Douwe

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats