fbpx

Aan mijn klanten vraag ik vaak: “Wilt u uw huis te koop zetten? Of wilt u het verkopen?” Voor mij zijn dat namelijk twee verschillende dingen. Mijn aanpak gaat uit van het tweede. Door mijn ruime ervaring kijk ik met kopers- én met verkopersogen naar uw woning. Ik weet wat goed verkoopt. Dat betekent dat we in gezamenlijk overleg bepalen wat er nodig is om uw woning zo goed mogelijk te presenteren.

Hoe werkt het?

De eerste indruk maak je maar één keer. Daarom ga ik uit van een optimale presentatie. Het traject dat we samen ingaan is intensief. En ‘samen’ is voor mij niet zomaar een woord. Het betekent dat ik u van begin tot eind begeleid. Samen nemen we de stappen van het verkoopproces door en samen bespreken we wat voor uw woning de beste presentatie is. Dat heeft niet alleen met het interieur te maken, maar komt ook tot uiting in fotografie, wervende teksten, verkoopstrategie en een reële vraagprijs. Om uw huis onder de aandacht te brengen is een mix van middelen beschikbaar: van brochures, internet, mijn netwerk en social media tot promotiekaartjes die u uit kunt delen.

Wat kost het?

Mijn doel is om uw huis voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen tegen voorwaarden die voor u zo gunstig mogelijk zijn. Mijn beloning is afhankelijk van de verkoopprijs. Daarnaast betaalt u de kosten voor het promotiepakket. Het promotiepakket vanaf á € 795,- betaalt u bij aanvang van de opdracht en mijn beloning betaalt u bij de notariële overdracht. Ik reken inclusief btw. Handig voor u om te weten en zo hebt u geen verrassingen achteraf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Ik wil ook mijn huis verkopen met Beke. Contact opnemen


Zoekt u een aankoopmakelaar in Friesland? Lees ook: Een huis kopen met Beke

Tijnje

Breewei 2 Tijnje

Haulerwijk

Blauwe Bos 4 Haulerwijk

Gorredijk

De Tsjoele 8 Gorredijk

Leeuwarden

Noorderweg 12 Leeuwarden

Beetsterzwaag

Beetsterweg 2c Beetsterzwaag

IJlst

Stadslaan 26 IJlst

Hoornsterzwaag

Schoterlandseweg 33 Hoornsterzwaag

Terwispel

De Streek 36 Terwispel

Tijnje

De Warren 18 Tijnje

Terwispel

Alde Dyk 58 Terwispel

Terwispel

De Streek 95 Terwispel

Ik wil ook mijn huis verkopen met Beke. Contact opnemen