(⏰ leestijd: 3 minuten)

Alleen het resultaat telt
De beslissing is gevallen: u gaat uw huis verkopen. Uw wensen: een goede prijs en de beste voorwaarden. Dat begrijpen we als geen ander. U stelt daarom hoge eisen aan uw makelaar. Door onze specialistische kennis heeft de markt voor landelijk en bijzonder wonen geen geheimen voor ons. Een specialist die de specifieke doelgroep voor uw huis kent én weet te bereiken en te interesseren. Een makelaar uit het topsegment. En dat is dan ook precies wat wij u bieden. Voor een unieke woning als de uwe is dat een kunst op zich, met een zeer specifieke doelgroep. Des te belangrijker is het om een goede makelaar in te schakelen. En dat daarbij de ene makelaar de andere niet is, zult u waarschijnlijk met ons eens zijn. Maar dat woningen in de buitencategorie – en daarover hebben we het uiteraard – ook een makelaar uit de buitencategorie verdienen weet niet iedereen.

Een optimale presentatie is uiteraard een vereiste. Wij werken daarvoor met professionals die ieder op hun eigen vakgebied uitblinken, of het nu fotografie is, het schrijven van teksten, een dronevideo of artist impressions. U en uw woning verdienen het beste tenslotte.

Specialist buitenleven
Een mistvlaag boven het weiland, de zachte kleuren van de opkomende zon, koeien die rustig staan te grazen, hoogstamfruitbomen waar kippen onder lopen te scharrelen … Dat is het uitzicht van het kantoor van Mijn Buitenplaats Makelaardij. U ziet het, we praten niet alleen over het buitenleven, we leven het zélf. Daarom begrijpen we precies wat de koper van uw woning zoekt. Voeg dat bij onze deskundigheid en persoonlijke benadering en u begrijpt waarom wij dé specialist zijn in landelijk en bijzonder wonen in Friesland.

Tevreden klanten
Tal van huiseigenaren mochten wij in de loop der jaren al ondersteunen bij de verkoop van hun woning. Op onze website hebben wij een speciaal plaatsje ingeruimd voor hun ervaringen. Wat daarin naast onze specifieke kennis steeds genoemd wordt, is dat wij onze klanten zorgen uit handen nemen, op ieder detail letten, oprecht betrokken zijn en prima resultaten boeken. Overigens hebben wij uw kennis ook nodig, want niemand kent de geschiedenis en bijzonderheden van uw huis beter dan u!

Wat kost het?
Mijn doel is om uw huis voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen tegen voorwaarden die voor u zo gunstig mogelijk zijn. Mijn beloning is afhankelijk van de verkoopprijs. Daarnaast betaalt u de kosten voor het promotiepakket. Het promotiepakket vanaf á € 795,- betaalt u bij aanvang van de opdracht en mijn beloning betaalt u bij de notariële overdracht. Ik reken inclusief btw. Handig voor u om te weten en zo hebt u geen verrassingen achteraf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Tijnje

Ulesprong 17 + 18 Tijnje

Terwispel

De Streek 36 Terwispel

Tijnje

Breewei 2 Tijnje

Leeuwarden

Westerplantage 7 Leeuwarden

Haulerwijk

Blauwe Bos 4 Haulerwijk

Gorredijk

De Tsjoele 8 Gorredijk

Leeuwarden

Noorderweg 12 Leeuwarden

Beetsterzwaag

Beetsterweg 2c Beetsterzwaag

IJlst

Stadslaan 26 IJlst

Hoornsterzwaag

Schoterlandseweg 33 Hoornsterzwaag

Tijnje

De Warren 18 Tijnje

Ik wil ook mijn huis verkopen met Beke. Contact opnemen