(⏰ leestijd: 3 minuten)

Alleen het resultaat telt
De beslissing is gevallen: u gaat uw huis verkopen. Uw wensen: een goede prijs en de beste voorwaarden. Dat begrijpen we als geen ander. U stelt daarom hoge eisen aan uw makelaar. Terecht, want u en uw woning zijn uniek en verdienen een tussenpersoon die dat begrijpt en daar naar handelt. Door onze specialistische kennis heeft de markt voor landelijk en bijzonder wonen geen geheimen voor ons.

Wij zijn de specialist die de specifieke doelgroep voor uw huis kent en weet te bereiken en te interesseren. Een makelaar uit het topsegment dus. En dat is dan ook precies wat wij u bieden.

Een optimale presentatie is uiteraard een vereiste. Wij werken daarvoor met professionals die ieder op hun eigen vakgebied uitblinken, of het nu fotografie is, het schrijven van teksten, een dronevideo of artist impressions. U en uw woning verdienen het beste tenslotte.

Specialist buitenleven
Een mistvlaag boven het weiland, de zachte kleuren van de opkomende zon, koeien die rustig staan te grazen, hoogstamfruitbomen waar kippen onder lopen te scharrelen … Dat is het uitzicht van het kantoor van Mijn Buitenplaats Makelaardij. U ziet het, we praten niet alleen over het buitenleven, we leven het zélf. Daarom begrijpen we precies wat de koper van uw woning zoekt. Voeg dat bij onze deskundigheid en persoonlijke benadering en u begrijpt waarom wij dé specialist zijn in landelijk en bijzonder wonen in Friesland.

Tevreden klanten
Tal van huiseigenaren mochten wij in de loop der jaren al ondersteunen bij de verkoop van hun woning. Op onze website hebben wij een speciaal plaatsje ingeruimd voor hun ervaringen. Wat daarin naast onze specifieke kennis steeds genoemd wordt, is dat wij onze klanten zorgen uit handen nemen, op ieder detail letten, oprecht betrokken zijn en prima resultaten boeken. Overigens hebben wij uw kennis ook nodig, want niemand kent de geschiedenis en bijzonderheden van uw huis beter dan u!

Wat kost het?
Mijn doel is om uw huis voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen tegen voorwaarden die voor u zo gunstig mogelijk zijn. Mijn beloning is afhankelijk van de verkoopprijs. Daarnaast betaalt u de kosten voor het promotiepakket. Het promotiepakket vanaf á € 795,- betaalt u bij aanvang van de opdracht en mijn beloning betaalt u bij de notariële overdracht. Ik reken inclusief btw. Handig voor u om te weten en zo hebt u geen verrassingen achteraf. Over de prijs denk je één keer na, misschien twee keer. Je woongeluk koester je elke dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Witmarsum

Menno Simonsstraat 30 Witmarsum

Hoornsterzwaag

19e Wyk 2 Hoornsterzwaag

Nijeberkoop

Bovenweg 24 Nijeberkoop

Gorredijk

Hegedyk 24 Gorredijk

Opende

Oosterdwarsreed 7 Opende

Langezwaag

De Plasse 6 Langezwaag

De Knipe

Houtbaas 13 De Knipe

Tijnje

Ulesprong 17 + 18 Tijnje

Terwispel

De Streek 36 Terwispel

Tijnje

Breewei 2 Tijnje

Leeuwarden

Westerplantage 7 Leeuwarden

Ik wil ook mijn huis verkopen met Beke. Contact opnemen