Aan mijn klanten vraag ik vaak: “Wilt u uw huis te koop zetten? Of wilt u het verkopen?” Voor mij zijn dat namelijk twee verschillende dingen. Mijn aanpak gaat uit van het tweede. Door mijn ruime ervaring kijk ik met kopers- én met verkopersogen naar uw woning. Ik weet wat goed verkoopt. Dat betekent dat we in gezamenlijk overleg bepalen wat er nodig is om uw woning zo goed mogelijk te presenteren.

Hoe werkt het?

Mijn aanpak is gericht op een vlotte verkoop. De eerste indruk maak je maar één keer. Daarom ga ik uit van een optimale presentatie. Het traject dat we samen ingaan is intensief. En ‘samen’ is voor mij niet zomaar een woord. Het betekent dat ik u van begin tot eind begeleid. Samen nemen we de stappen van het verkoopproces door en samen bespreken we wat voor uw woning de beste presentatie is. Dat heeft niet alleen met het interieur te maken, maar komt ook tot uiting in fotografie, wervende teksten, verkoopstrategie en een reële vraagprijs. Om uw huis onder de aandacht te brengen is een mix van middelen beschikbaar: van brochures, internet, mijn netwerk en social media tot promotiekaartjes die u uit kunt delen.

Wat kost het?

Mijn doel is om uw huis voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen tegen voorwaarden die voor u zo gunstig mogelijk zijn. Mijn beloning is afhankelijk van de verkoopprijs. Hoe hoger de opbrengst van uw huis, hoe hoger ook mijn verdiensten. Een optimale inzet van mijn kant is dus voor ons allebei van belang.

Ik hanteer een vergoeding van 1,85% van de verkoopprijs + het promotiepakket met een minimum van € 995,-. Het promotiepakket betaalt u bij aanvang van de opdracht en de courtage bij de overdracht bij de notaris. Ik reken inclusief btw. Handig voor u om te weten en zo hebt u geen verrassingen achteraf.

Ik wil ook mijn huis verkopen met Beke. Contact opnemen


Zoekt u een aankoopmakelaar in Friesland? Lees ook: Een huis kopen met Beke

Terwispel

De Streek 18 Terwispel

Paesens

Orneawei 4 Paesens

Hemrik

Compagnonsfeart 40 Hemrik

Tijnje

Breewei 17 Tijnje

Tijnje

Ulesprong 12 Tijnje

Arum

Baarderbuorren 8 Arum

Terwispel

Alde Dyk 36 Terwispel

Tijnje

Heawei 44 Tijnje

Tijnje

Rolbrêgedyk 15 Tijnje

Greonterp

Doarpswei 12 Greonterp

Alde Leie

De Streek 11 Alde Leie

Ik wil ook mijn huis verkopen met Beke. Contact opnemen