Mijn Buitenplaats

Buiten landelijk wonen Friesland makelaar


Al ruim 15 jaar gespecialiseerd makelaar: Droom je van het landelijk wonen in Friesland? Heerlijk genieten van het buitenleven en de rust en de ruimte die dit met zich meebrengt? Dat snappen wij als buitenleven makelaar als geen ander! Wij zijn geboren en getogen op het Friese platteland en gespecialiseerd in het vrijstaand, landelijk en buitenaf wonen in Friesland. In of buiten het dorp. Klanten noemen ons niet voor niets de mooie plekjes makelaar!

Neem contact op


  1. Landelijk Wonen Friesland
Mijn Buitenplaats

Wonen in Friesland


Friesland is één van de mooiste provincies om te wonen al zeggen we het zelf. De provincie is rijk aan water, maar ook bos en kent de meest prachtige locaties om heerlijk buitenaf te wonen. Wonen in alle rust en ruimte, in een mooie landelijke omgeving en tóch met voldoende dynamiek en voorzieningen om je heen. Ziet u het al voor zich? Als specialist in vrijstaand en landelijk wonen helpen wij u graag om uw droom waar te maken! Met onze jarenlange ervaring als buitenwonen makelaar, deskundigheid en kennis van hedendaagse marketing bent u bij ons aan het juiste adres. De mooie beoordelingen van onze klanten laten zien dat zij dit waarderen.

Landelijk huis te koop


Op zoek naar een fraaie landelijke woning in Friesland? Wij hebben een uitgebreid aanbod aan landelijke huizen te koop staan. Ze staan niet allemaal op onze website, veel worden ook via de stille verkoop of onderhands verkocht. Hieronder vindt u ons aanbod landelijk wonen in Friesland: voornamelijk huizen die te koop staan in het buitengebied in Zuid-Friesland. Staat uw droomhuis er niet bij? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over de beschikbare woningen.

Vrijstaand huis te koop Friesland

Liever een vrijstaande woning nabij het bruisende dorpsleven of nét daarbuiten? Ook dan kun je bij ons terecht! Als landelijk wonen specialist weten we niet alleen alle prachtige buitenplaatsen te vinden, maar ook de bijzondere vrijstaande woningen in Friesland. Door de jaren heen hebben we de meest fraaie huizen in de buitencategorie verkocht en aangekocht.

Landelijk wonen Makelaar

Jouw woonwensen zijn uniek en dat vraagt om een persoonlijke en individuele benadering. Dat is precies van Mijn Buitenplaats Makelaardij u biedt. Voeg daar onze jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis van hedendaags marketing bij – en je komt uit bij dé makelaar voor vrijstaand en landelijk wonen in Friesland.

De voordelen

Al ruim 15 jaar dé makelaar voor landelijk en/of vrijstaand wonen
Geboren en getogen op het Friese platteland
Optimale verkooppresentatie
Verkoopteksten met sfeer en gevoel
Uitstekende fotografie
Doelgroepgericht verkopen
Aandacht voor de emotionele aspecten
Makelaars met boerenverstand
Marketing anno nu
Persoonlijke begeleiding van A tot Z
Buitengewone kennis van o.a. Friese boerderijen, wâldhúskes en andere type vrijstaande woningen

Froukje vertelt

“Vanaf het eerste moment klikte het met Beke. Zij hielp ons met alle rompslomp die het kopen van een huis met zich meebrengt en hield ons voortdurend scherp. En het kroontje was haar onderhandelingsresultaat. De samenwerking met Beke heeft ons naast veel rust ook veel geld opgeleverd!”
Mijn Buitenplaats

Contact buitenleven makelaar


Wil je graag genieten van het buitenleven in Friesland en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Niet alle vrijstaande en landelijke woningen staan online en mocht er nu geen woonboerderij, landelijke woning of andere vrijstaande woning voor u tussen zitten, dan kunnen wij jou ook regelmatig op de hoogte houden van het nieuwste aanbod.

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij kun je terecht voor landelijke woningen in Zuid-Friesland in de gemeenten Opsterland, Heerenveen, Ooststellingwerf, Weststellingwerf, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Smallingerland, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.

Onze mensen


Mijn Buitenplaats

Beke

Makelaar en moeder van Jan Douwe

Mijn Buitenplaats

Jan Douwe

Kandidaat Makelaar en zoon van Beke

Mijn Buitenplaats

Anne-Marie

Tekstmaker ✍️

Mijn Buitenplaats

Guusje

Huis-/tuin-/erfstyliste 🖼

Mijn Buitenplaats

Bote

Manusje van alles 💪 (én man van Beke)

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats