Landelijk wonen Friesland

Wonen in Friesland

Friesland is één van de mooiste provincies om te wonen al zeggen we het zelf. De provincie is rijk aan water, maar ook bos en kent de meest prachtige locaties om heerlijk buitenaf te wonen. Wonen in alle rust en ruimte, in een mooie landelijke omgeving en tóch met voldoende dynamiek en voorzieningen om je heen. Ziet u het al voor zich? Als specialist in vrijstaand en landelijk wonen helpen wij u graag om uw droom waar te maken! Met onze jarenlange ervaring als buitenwonen makelaar, deskundigheid en kennis van hedendaagse marketing bent u bij ons aan het juiste adres. De mooie beoordelingen van onze klanten laten zien dat zij dit waarderen.

Vrijstaande woning kopen Friesland

Als buitenplaats makelaar hebben wij een passie voor vrijstaande eengezinswoningen, woonboerderijen, wâldhúskes, (woud)boerderijtjes en boerenspultsjes. Maar ook voor landhuizen, herenhuizen, rentenierswoningen, notariswoningen, pastorieën en/of andere type vrijstaande gelegen woningen. In of buiten het dorp. We weten niet alleen welke vrijstaande huizen in Friesland te koop zijn, we kennen ook het verhaal achter de woningen. De geschiedenis van de woudhuisjes, waarom de waterput vroeger onmisbaar was, de voordeur altijd rijkelijk versierd is, en nog veel meer. Ook weten we precies hoe je van een boerenerf een woonerf maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanvragen informatie

Landelijk huis te koop

Op zoek naar een fraaie landelijke woning in Friesland? Wij hebben een uitgebreid aanbod aan landelijke huizen te koop staan. Ze staan niet allemaal op onze website, veel worden ook via de stille verkoop of onderhands verkocht. Hieronder vindt u ons aanbod landelijk wonen in Friesland: voornamelijk huizen die te koop staan in het buitengebied in Zuid-Friesland. Staat uw droomhuis er niet bij? Neem contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen informeren over de beschikbare woningen.

Bekijk aanbod

Vrijstaand huis te koop Friesland

Liever een vrijstaande woning nabij het bruisende dorpsleven of nét daarbuiten? Ook dan kunt u bij ons terecht! Als landelijk wonen specialist weten we niet alleen alle prachtige buitenplaatsen te vinden, maar ook de bijzondere vrijstaande woningen in Friesland. Door de jaren heen hebben we de meest fraaie huizen in de buitencategorie verkocht en aangekocht.

Landelijk wonen makelaar

Uw woonwensen zijn uniek en dat vraagt om een persoonlijke en individuele benadering. Dat is precies van Mijn Buitenplaats Makelaardij u biedt. Voeg daar onze jarenlange ervaring, deskundigheid en kennis van hedendaags marketing bij – en u komt uit bij dé makelaar voor vrijstaand en landelijk wonen in Friesland.

Aanvragen informatie

De voordelen

  • Al bijna 15 jaar dé specialist in landelijk wonen
  • Buitengewone kennis van o.a. Friese boerderijen, wâldhúskes en andere type vrijstaande woningen
  • Passie voor bijzonder en buitengewoon wonen
  • Geboren en getogen op het Friese platteland
  • Makelaars die hun boerenverstand gebruiken
  • Persoonlijk betrokken van A tot Z

Wat onze klanten zeggen

"Mijn Buitenplaats denkt aan alles" Sietze en Janna
"Je (t)huis verkopen, daar komt heel wat bij kijken" Arie en Corrie
"Wij zijn blij dat wij met Beke en Jan Douwe in zee zijn gegaan!" Hessel en Hinke
"Dit kantoor staat met beide benen op de grond en houdt niet van flauwekul" Greet
"Heeft ons veel zorgen uit handen genomen, vooral de kopzorgen" Frans en Angelika

Verkocht en aangekocht

Aangekocht
Appelscha
Verkocht
Ulesprong
Aangekocht
Boijl
Verkocht
Oudemirdum
Verkocht
Oostmahorn
Verkocht
Oudehorne
Verkocht
Terwispel
Verkocht
Beetsterzwaag
Verkocht
Oldeberkoop
Aangekocht
Noordburgum

Contact buitenleven makelaar

Wilt u graag genieten van het buitenleven in Friesland en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Niet alle vrijstaande en landelijke woningen staan online en mocht er nu geen woonboerderij, landelijke woning of andere vrijstaande woning voor u tussen zitten, dan kunnen wij u ook regelmatig op de hoogte houden van het nieuwste aanbod.

Bij Mijn Buitenplaats Makelaardij kunt u terecht voor landelijke woningen in Zuid-Friesland in de gemeenten Opsterland, Heerenveen, Ooststellingwerf, Weststellingwerf, De Fryske Marren, Súdwest-Fryslân, Smallingerland, Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel.

Voor vrijstaand en landelijk wonen

Neem contact met ons op.
Aanvragen informatie