Mijn Buitenplaats

We p(l)akken nog even door!


Het einde van het jaar en het maken van een kerstvideo zijn voor ons inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. We kunnen de video ondertussen gerust een traditie noemen! Of het ook nu weer goed gelukt is, mag u zelf beoordelen. Wij hebben er in ieder geval weer het nodige plezier aan beleefd (hoewel het dit jaar inderdaad wel even doorp(l)akken was).

  1. Kerst

Vertrouwd


Traditiegetrouw hoort terugkijken bij de decembermaand en dat doen we deze keer met een extra tevreden gevoel. We hadden een heel mooi jaar en zagen een gezonde groei. Het samenwerken gaat lekker soepel. Van de ruim vijftien jaar die we bestaan, werken we er nu alweer twee samen als team. We zijn goed op elkaar ingespeeld en dat merken én waarderen onze klanten. Al heeft niet iederéén meteen in de gaten hoe het precies zit tussen ons. De vragen: ‘Is dat uw man?’ of ‘Is dat uw vrouw?’ komen toch soms langs. Daarover gesproken: op 1 september dit jaar is Jan Douwe getrouwd. En nee, dus niet met Beke. Maar alle gekheid op een stokje, zelf ervaren we in de dagelijkse praktijk echt de voordelen van het familie zijn. We kunnen volledig op elkaar vertrouwen en we hebben vaak genoeg aan die spreekwoordelijke blik of dat ene woord. En eerlijk is eerlijk: ook het feit dat we samen meerdere generaties vertegenwoordigen, pakt goed uit.

Mijn Buitenplaats

Mooie groei


Zakelijk gezien zagen we een groei op verschillende vlakken. Steeds meer mensen weten ons te vinden. Niet alleen voor de aankoop van een woning of voor stille verkoop (steeds vaker!), maar ook voor ‘gewoon’ advies over zaken die met huizen of met de juridische aspecten ervan te maken hebben. Daarnaast natuurlijk de mensen die hun landelijke of vrijstaande woning willen verkopen. We zijn er blij mee dat we meer zaken deden in Zuidoost-Friesland. Dat was een van onze doelen voor dit jaar. Het is dan extra fijn om te merken dat die inspanningen werken. Ook maakten we dit jaar meer filmpjes dan ooit. Het is iets wat we met veel plezier doen en wat mensen bijzonder waarderen.

Mijn Buitenplaats

Achter de schermen


Met onze bedrijfsprocessen zijn we dit jaar eveneens stevig aan het werk geweest. Niet alles daarvan zult u merken, maar voor ons zijn het belangrijke dingen om goed geregeld te hebben. Het maakt dat we efficiënter kunnen werken. Een voorbeeld daarvan is ons systeem voor klantgegevens. Daarnaast namen we onze website onder handen. Ontwerp en kleuren kregen een opfrisbeurt en de techniek heeft weer de nieuwste puntjes op de i.

Mijn Buitenplaats

Tot slot


Al blijft de woningmarkt flink in beweging, wij zien 2024 met vertrouwen tegemoet. Er staat zelfs al een mooi aantal nieuwe opdrachten in onze agenda. Nieuwe plannen hebben we ook, maar voordat we daarmee naar buiten komen, broeden we er eerst samen nog wat verder op. Wij verheugen ons er in ieder geval op u volgend jaar weer tegen te komen. Op onze website, via onze blogs of sociale media kanalen, maar het liefst persoonlijk natuurlijk.

Rest ons nog u fijne feestdagen te wensen en een goed en gezond 2024!

Beke en Jan Douwe Hendriksma

Mijn Buitenplaats

Bonusmateriaal ❤️


Eerlijk is eerlijk. Het is elk jaar weer een hele opgave om een leuke video te bedenken én uit te werken. Bekijk hier alle voorgaande edities:

Samen aan de slag in 2024?


Neem vrijblijvend contact met ons op.

Mijn Buitenplaats
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats