Mijn Buitenplaats
Verkocht

Sietze en Janna


Mijn Buitenplaats denkt aan alles

4.5

  1. Sietze En Janna

Sietze en Janna Atsma schakelden Beke niet alleen in voor de verkoop van hun boerderij in Terwispel, maar ook bij de aankoop van hun nieuwe huis in Joure. En dat zegt eigenlijk al genoeg over hoe tevreden ze zijn.

Geen moment hebben ze spijt van die beslissing gehad. Janna: “Nee, absoluut niet. Beke is zo enthousiast, zo correct en heeft zoveel vakkennis in huis. Bovendien verplaatst ze zich echt in haar klanten. Zo hadden wij bijvoorbeeld verwacht dat de verkoop van de boerderij wel twee jaar kon duren. Maar binnen drie weken was ie verkocht en ook nog voor een prima prijs. Prachtig op zich, maar wij moesten wel even schakelen! Beke begreep dat heel goed en adviseerde ons om daar te tijd voor te nemen en niet op stel en sprong alles leeg te halen.

Toen wij ons nieuwe huis op het oog hadden, hebben we opnieuw Beke gebeld. Ook bij dit proces konden we haar duidelijkheid, nauwkeurigheid en uitleg goed gebruiken. Bovendien denkt ze werkelijk aan alles. We hebben haar daarom wel eens stiekem een zeurkous genoemd, maar de ervaring leert dat ze die dingen niet voor niets zegt. Waar wij bij de bezichtiging van een huis niet verder komen dan een ademloos ‘ah mooi!’, kijkt Beke overal achter, onder en in. En ziet daardoor wat wij niet zien. Kortom, het was een bijzonder intensieve tijd, maar we kijken er positief op terug door de Beke’s perfecte begeleiding.”

Mijn Buitenplaats denkt aan alles

Woonboerderij - TerwispelSietze en Janna
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats