Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Marieke


Een echte 'boppeslach'!

5

  1. Marieke

In 2014 heb ik besloten mijn rijtjeswoning te verkopen en op zoek te gaan naar een huis in het buitengebied. Eind 2015 was de verkoop rond en kon ik vanuit een huurwoning daadwerkelijk op zoek gaan naar mijn droomhuis met landelijk uitzicht. Mijn Buitenplaats Makelaardij sprak mij aan om in te schakelen als aankoopmakelaar.

Na het eerste gesprek met Beke wist ik het zeker. Zij ging mijn droomhuis vinden. En dat is precies wat er is gebeurd. Een periode van zoeken en huizen kijken brak aan. We hadden veelvuldig contact via de mail of via de app, en ook telefonisch of op kantoor met een kopje koffie of thee. Steeds duidelijker werd welke woning wel en welke niet. Locatie: super belangrijk, niet te afgelegen en ook niet aan een drukke weg. Vrij uitzicht: met stip het belangrijkst. Jaren dertig-stijl: zou wel heel mooi zijn als dat kan. En vooral niet kopen wat niet bij mij past. Ook daarbij heeft Beke mij goed geadviseerd.

En toen was daar ineens dé woning. Beke reed over de Bûtewei in Terwispel. Op de heenweg was er nog niets bijzonders aan de hand. Maar op de terugrit stond daar een bord Te Koop in de tuin van nummer 27. Alsof het zo moest zijn…Beke heeft direct zaken met en voor mij gedaan.

Het resultaat is dat ik nu de gelukkige eigenaresse ben van dit prachtige jaren dertig huis mét vrij uitzicht over de landerijen. Wel landelijk, maar niet afgelegen. Met recht een “boppeslach”.

Beke, hartelijk dank voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ik ben zo ontzettend blij met mijn huis, ik ben echt ‘te plak’ hier.

Een echte 'boppeslach'!

Vrijstaande woning - TerwispelMarieke
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats