Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Marieke en Dries


Bingo. Dat wordt ‘m!

4.8

  1. Marieke En Dries

Marieke Govaarts en haar partner Dries van de Voort woonden in Zwaag (bij Hoorn) en wilden naar Friesland.

“Wij zochten rust en ruimte. Dauw in plaats van diesel, zoals Beke het zelf noemt. Meer woongenot. Meer leven. Aankoop geslaagd! Samen met Beke vonden wij een heerlijk groot huis (vroeger waren het drie arbeiderswoningen) met een prachtige grote tuin, vrij uitzicht en op een plek met geschiedenis: het ligt aan het dijkje waarover Bonifatius naar Dokkum is gelopen!”

“Waarom Beke? Wij wilden beslist werken met een aankoopmakelaar. Vanuit de Randstad iets kopen in Friesland, daar heb je hulp bij nodig vonden we. Wij waren getroffen door haar site. Alles wat ze daar belooft, heeft ze waar gemaakt. Beke heeft geen groot kantoor met veel mensen, je werkt rechtstreeks met haar. Je leert haar goed kennen, en zij jou natuurlijk. Heel direct, heel persoonlijk. Haar doel is een plek te vinden waar je gelukkig bent. En dat is gelukt!”

“Ja, ze kan ook zakelijk zijn. Graaft diep bij gemeenten en kadaster en in de geschiedenis van het huis, voordat ze je een advies geeft. Onderhandelt als de beste met de verkopende partij. Op een prettige manier. Een agressieve aanpak hoefde voor ons niet zo.”

“Werk? Ik heb mijn draai gevonden in Leeuwarden. Dries zoekt nog, maar dat gaat lukken!”

P.S. Inmiddels zijn er twee zonen bijgekomen: Sybren en Gjalt.

Bingo. Dat wordt ‘m!

Vrijstaande woning (drie voormalige arbeiderswoningen)Marieke en Dries
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats