Mijn Buitenplaats
Verkocht

Leonie en Peter


Let op de details, bereidt alles goed voor, is altijd goed bereikbaar...

5

  1. Leonie En Peter

Nadat ons huis al eerder te koop had gestaan en er geen serieuze belangstelling voor was, hadden wij ons huis uit de verkoop gehaald met het idee onze plannen dan maar aan te passen. Maar onze droom bleef latent aanwezig, en toen wij toch de moed hadden om de knoop door te hakken – binnen drie jaar een verhuizing naar Frankrijk – wilden we wederom vaart maken met de verkoop van ons huis.

Al zoekend kwamen we terecht bij Mijn Buitenplaats Makelaardij. Onmiddellijk toen we Beke ontmoetten hadden wij een klik met haar: vriendelijk, nuchter, analytisch en een groot gevoel voor humor. Zij vertelde ons heel helder wat zij voor ogen had, welke aanpak zij zou adviseren en hoe zij ons zou begeleiden. Haar professionele aanpak, kennis en gedegenheid voelden als een enorme geruststelling en gaven vertrouwen. In haar adviezen is zij to the point, duidelijk, kritisch en meedenkend geweest, hetgeen ons zeer geholpen heeft bij het maken van keuzes.

Het huis is snel verkocht en ook de afwikkeling is perfect begeleid. Beke let op de details, bereidt alles goed voor, is altijd goed bereikbaar en weet op een uitstekende wijze verbinding te leggen. Zij kan zich in ieders droom inleven en heeft begrip voor alle situaties. De eerste stap richting Frankrijk is gezet!

Wij zijn erg blij met haar en haar dienstverlening en zouden haar te allen tijde aan iedereen willen aanbevelen.

Let op de details, bereidt alles goed voor, is altijd goed bereikbaar...

Vrijstaande woning - LeeuwardenLeonie en Peter
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats