Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Jetty en Lutty


Een makelaar die zich op je afstemt!

4

  1. Jetty En Lutty

Onlangs zijn we verhuisd van de Veluwe naar Friesland. Dat is best een hele stap en dan is het heel prettig om een makelaar te ontmoeten die zich op je afstemt, goed naar je wensen luistert en zeker ook ter zake kundig is.

In Beke Hendriksma vonden we zo’n makelaar. Waar bij ons tijdens bezichtigingen vaak het accent op ons gevoel lag stelde zij de juiste zakelijke en technische vragen, waardoor tijdens evaluaties alle voor – en nadelen van betrokken huizen besproken konden worden. Aangezien we het best wel moeilijk vonden om voor ons beiden het juiste huis te vinden in een voor ons aantrekkelijke plaats hebben we samen met Beke heel wat huizen bekeken tot dat we in Buitenpost een huis vonden wat ons heel erg aanstond. Dankzij kordate onderhandelingen van onze makelaar was de koop toen gauw gesloten.

Wat we vooral heel prettig vonden was Beke’s persoonlijke benadering. Tijdens de evaluaties herinnerde ze ons vaak aan onze wensen t.a.v. zakelijke en technische kanten en vooral ook aan aspecten als een tuin, de omgeving, het dorp. Dit alles op een analyserende, prettige, rustige manier waardoor wij alle ruimte kregen om onze eigen mening te vormen.

Ook stelden we haar deskundigheid en stiptheid op prijs: altijd op tijd bij een bezichtiging, elke afspraak werd nagekomen. Kortom: Beke Hendriksma is een makelaar waar we een volgende keer graag weer mee in zee gaan. We bevelen haar zeker aan voor komende huizen (ver)kopers.

Een makelaar die zich op je afstemt!

Vrijstaande woning - BuitenpostJetty en Lutty
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats