Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Jan Willem en Nanda


Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen

5

  1. Jan Willem En Nanda

Nadat alle kinderen uit huis waren voelden wij de behoefte om de drukke stad te verruilen voor rust, ruimte en vrij uitzicht. Wij hebben eerst zelf op Funda rondgekeken en een aantal bezichtigingen gedaan. Totdat we ons droomhuis zagen. Na het eerste bezoek kwamen er opeens veel twijfels en vragen naar boven. Is de vraagprijs reëel ? Waar beginnen we aan om vanuit de stad naar het platteland te verhuizen? Hoe zit het met allerlei praktische zaken? Voor ons was het al snel duidelijk dat een aankoopmakelaar een belangrijke toegevoegde waarde zou hebben.

De site van Beke sprak ons direct aan. Ook vonden we het prettig dat Beke zelf belang zou hebben bij een goed onderhandelingsresultaat. Dat is win-win voor beide partijen. Al bij het eerste telefoontje was het contact heel plezierig en dat is tot het eind zo gebleven. In Utrecht is de woningmarkt zo anders en dan is het fijn dat iemand met veel verstand van de lokale omstandigheden je kan begeleiden en vooral geruststellen.

Beke ont-zorgt en dat is bij zulke grootse beslissingen enorm fijn. Ondanks dat we uiteindelijk zelf knopen moesten doorhakken voelden we ons gesteund door Beke, met eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen en een warm luisterend oor. Voor iedereen die op zoek is naar een droomhuis adviseren wij: gun jezelf deze luxe!

Eerlijke, betrouwbare en professionele adviezen

Villa onder architectuur - TijnjeJan Willem en Nanda
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats