Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Jan en Annie


Een bod doen is niet zo moeilijk...

5

  1. Jan En Annie

“We zijn wel een jaar met elkaar opgetrokken voordat alles rond was”, vertellen Annie en Jan. “Beke heeft heel wat met ons mee moeten maken. Onze eerste keuze werd net voor onze neus weggekaapt. Beke had al van alles geregeld: een asbestonderzoek, een bouwkundige keuring. Wij konden nog geen ja zeggen omdat ons oude huis niet op tijd verkocht werd. Best een teleurstelling, voor ons, maar ook voor Beke. Dat is de kracht van Beke; ze leeft mee.

En ze denkt mee. Je kunt haar altijd bellen, ‘s avonds, in het weekend, maakt niet uit. Natuurlijk kun je zonder een aankoopmakelaar je huis kopen. Een bod doen en kopen, dat is niet zo moeilijk. Maar de regeltjes eromheen. De valkuilen. De mogelijkheden en kansen die je zelf niet kent of niet ziet. We hebben nu een prachtplek in Tijnje gekocht, met een groot stuk grond erbij. Een oud huisje waar wij voorlopig eerst in wonen. Er achter gaan wij nieuw bouwen, als het aan ons ligt een soort pastoriewoning. We zijn echt helemaal happy. Iedereen die ik spreek en die een huis wil kopen zeg ik: neem toch een aankoopmakelaar. Bel Beke!”

In de zomer van 2014 heeft de vrouw des huizes “Annie’s pluktuin” geopend. Men kan hier zonder afspraak voor een gering bedrag een boeket bloemen plukken.

Een bod doen is niet zo moeilijk...

Vrijstaande woningJan en Annie
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats