Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Femke en Arjen


Niets was teveel voor Beke

4.5

  1. Femke En Arjen

Femke en Arjen Tolsma wonen prachtig, op een tot woning omgebouwd binnenvaartschip in het Buiten IJ. Voor alle niet-Amsterdammers: de mooiste buitenplek van onze hoofdstad. Ze woonden op het schip, vierden vakantie op het schip (voeren naar Frankrijk, de Wadden enzovoorts), leefden intens en genoten.

“Arjen woont al 25 jaar op deze plek,” zegt Femke. “Alle scheepsavonturen hebben we al eens beleefd. Met onze (jonge) kinderen wilden we wat meer rust, uit de grote stad, maar nog wel  avontuur. Geen flatje op drie hoog. Nee, nog steeds alle vrijheid. Ruimte om je heen. Uitzicht. Arjen werkt in Heerhugowaard, dus dat moest te doen zijn. En zo kwamen wij op Friesland. We zochten iets niet ver van de Afsluitdijk, met goede verbindingen naar Noord-Holland. En dichter bij opa en oma.”

“Wij wisten niets van Friesland. Niet of het dorp van onze keuze in een krimpgebied ligt, niet of het er erg religieus is of dat een bepaalde politieke voorkeur een rol speelt. Daarnaast weten wij niets van huizen kopen. Dat is gewoon ons vak niet, wij werken beiden in de zorg. Dus was de beslissing om met een aankoopmakelaar te gaan werken snel gemaakt. Je verhuist tenslotte niet van het water naar het vasteland voor een jaartje. Al googelend kwam ik op de site van Beke. Zij was precies wat wij zochten. Ikzelf acteer met name op mijn intuïtie, Arjen is zakelijker. Deze vrouw spreekt mij aan, dacht ik. Zij werkt met passie. Beke heeft ons vol begrip, betrokkenheid en met een perfecte zakelijke vertaling van mijn emotie en Arjens eisen, geholpen met de zoektocht en de aankoop. Zij heeft echt alles voor ons geregeld. Niets was teveel voor haar.”

* sûkerbôle (Fries suikerbrood. Erg lekker!)

Niets was teveel voor Beke

Arum - Vrijstaande woningFemke en Arjen
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats