Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Familie Van der Meulen


Deze makelaar wil ik!

5

  1. Familie Van Der Meulen

Onze ervaring met de makelaar Beke Hendriksma.

In het begin van dit jaar besloten wij om te verhuizen. Na veel gezoek op internet was er voor ons maar geen huis te vinden. Maar plotseling stuit ik op Beke haar site. Na haar eigen verhaal en die prachtige huizen die zij verkocht dacht ik dit is ze! Deze vrouwelijke ervaren makelaar met die prachtige huizen wil ik!

Twee dagen later zat ik aan haar bureau, haar krachtige en vrolijke uitstraling gaf mij weer hoop dat er voor ons ook een huis zou komen. En die was er binnen een maand.

Het eerste huis vonden wij meteen prachtig op een mooie rustige locatie; daar zagen wij een schitterend klein boerderijtje met wat grond voor de dieren. Na de tweede bezichtiging werd het huis aan ons verkocht. En nu, prachtig wat wonen wij hier rustig en mooi.

Beke is een heel goede en behulpzame makelaar die ons geruststelde, de tijd nam en vertelde hoe alles zou en kon verlopen. Zij gaf ons inzicht in dat wat wij als leken niet zagen of wisten. Deze zeer gewaardeerde vrouwelijke makelaar Beke Hendriksma, ga ik beslist weer nemen als ik opnieuw heb te verhuizen.

Wij zijn Beke heel dankbaar voor haar enorme goede hulp op onze nieuwe locatie en huis!

Deze makelaar wil ik!

Vrijstaande woning - HauleFamilie Van der Meulen
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats