Mijn Buitenplaats
Aangekocht

Durk en Froukje


Het inschakelen van Beke bracht veel rust.

4.8

  1. Durk En Froukje

Ga je nog huizen kijken als de markt overspannen is?

Froukje en Durk Jongsma vinden van wel. Froukje: “Ik kijk eigenlijk altijd naar huizen. Ik zag ons nieuwe huis op Funda. Een heerlijk plekje. Water voor de deur en daarachter koeien in de wei (die je wel ziet maar niet ruikt, zei mijn jongste zoon). Wat wil je nog meer? Durk zag de foto’s en zei: “ik wil wel eens kijken.” Allebei meteen verliefd, dus. De verkopende makelaar adviseerde ons Beke als taxateur te laten onderzoeken of de verkoopprijs realistisch was. We hebben een bod onder voorbehoud van verkoop van onze eigen woning gedaan, maar dat werd toen niet geaccepteerd. Wij besloten eerst ons eigen huis te verkopen. Toen Beke vertelde dat zij ook aankoopmakelaar was, wilden wij haar meteen inschakelen bij de aankoop van ons nieuwe huis.”

Het huis in Gorredijk werd te koop gezet en binnen vijf weken was het huis verkocht. Dus konden de onderhandelingen voor de nieuwe woning opnieuw gestart worden. Dit keer met een positief resultaat.

“Waarom een aankoopmakelaar? Dat geeft rust, veel rust. Je koopt maar enkele keren in je leven een huis en er kunnen toch veel addertjes onder het gras zitten. Vanaf het eerste moment klikte het met Beke. Zij hielp ons met alle rompslomp die het kopen van een huis met zich meebrengt en hield ons voortdurend scherp (ook een huis waar je nog niet in woont moet je verzekeren, bijvoorbeeld). En het kroontje was haar onderhandelingsresultaat. De samenwerking met Beke heeft ons naast veel rust ook veel geld opgeleverd!”

Het inschakelen van Beke bracht veel rust.

Vrijstaande woning aan de TurfrouteDurk en Froukje
Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats