Met een 4.8 Beoordeeld

Disclaimer

Aansprakelijkheid
Mijn Buitenplaats Makelaardij stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in haar producten en diensten en een bezoek brengt aan één van haar site(s). Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in huizen, prijzen, (technische) specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Mijn Buitenplaats Makelaardij of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Mijn Buitenplaats Makelaardij.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt Mijn Buitenplaats Makelaardij geen aansprakelijkheid.

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Mijn Buitenplaats Makelaardij is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u contact opnemen met Jan Douwe Hendriksma via jandouwe@mijnbuitenplaats.nl o.v.v. ‘Disclaimer Mijn Buitenplaats Makelaardij’.

Mijn Buitenplaats

Download onze aan- en verkoopstrategie brochure

Een handboek vol praktische tips bij de aan- en verkoop van een huis.

Mijn Buitenplaats