Rolbrêgedyk 15 Tijnje

Schep je eigen paradijs

De vrijheid en de ruimte van het buitenleven en toch de voordelen van de nabijheid van de dorpskern. Handig voor school, sport- en toneelvereniging. Dat biedt deze woning uit 1950, die in 2000 door de eigenaren meer dan in omvang is verdubbeld. Woning, erf, tuin, bijgebouwen en bestrating zijn uitstekend onderhouden en bieden volop mogelijkheden om het buiten wonen naar eigen wens verder in te vullen. Extra badkamer? Kan prima. Moestuin erbij? Ruimte genoeg. Altijd al kippen, konijnen, geiten én een pony willen houden? Hier kan het. De kavel van bijna 4.000 m2, met omheinde paardenweide, is er groot genoeg voor. Het zal nog niet eenvoudig zijn om de verschillende bijgebouwen met o.a. paardenboxen en carports helemaal gevuld te krijgen.

Verspreid over de kavel zijn drie terrassen aangelegd. In de zon zitten, of juist tussen de bomen, liever aan het water, uitzicht op de paardenweide? Kiest u maar. En als u nog iets anders wilt, dan kan ook dat. Pak een stuk papier, ga schetsen en de ideeën borrelen als vanzelf op terwijl u van het mooie uitzicht geniet. Een andere vorm van ontspanning biedt het tuinhuis. Heerlijk chillen voor de tieners van het gezin. De buren zullen er geen last van hebben! Toch zit u met de auto binnen 5 minuten op de A7 en op de fiets nog sneller in Tijnje zelf. Heerenveen en Drachten liggen op 15 autominuten, Leeuwarden op een half uur en in Groningen bent u binnen drie kwartier.

Begane grond
De ruime entree ligt centraal in de verbouwde woning en geeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer beslaat bijna het complete vloeroppervlak van de oorspronkelijke woning en is mooi licht. In het deel dat aan het huis is toegevoegd, bevindt zich de ruime woonkeuken met openslaande deuren die toegang geven tot de tuin. De woning beschikt over een kelder en tijdens de verbouwing in 2000 is op de begane grond ook een badkamer aangelegd. De elektrische bedrading is eveneens vernieuwd en de woning werd voorzien van  dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Alleen de woonkamer beschikt niet over vloerisolatie. Keuken en badkamer hebben vloerverwarming.

Verdiepingen
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Op de ruime overloop zijn mogelijkheden om een tweede badkamer te realiseren. Op de tweede verdieping is een ruime zolder.

Bijgebouwen
De bijgebouwen zijn gelegen aan achter- en zijkant van het perceel. Ze hebben verschillende functies:

  • garage
  • kapschuur met paardenbox, carport en ruimte voor nog twee auto’s
  • stal met ruimte voor twee paarden/pony’s
  • tuinhuis met hot tub

De bestrating van het erf, de parkeerplaatsen en rond de bijgebouwen ziet er uitstekend verzorgd uit.

Bijzonderheden

  • Nefit ecomline-ketel van 2000
  • Nieuwe elektrische bedrading in 2000
  • Dak-, muur- en vloerisolatie, dubbel glas (kamer geen vloerisolatie)
  • Vloerverwarming in keuken en badkamer
  • Kelder

Een precieze invulling van uw wensen m.b.t. het gebruik vraagt vanzelfsprekend om overleg en toestemming van de gemeente Opsterland.

Kenmerken.

Vraagprijs:VERKOCHT
Woonoppervlakte:149m²
Inhoud:511m³
Perceelgrootte:3991m²
Bouwjaar:1950 aanbouw 2000
Garage:1
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Externe bergruimte:Tuinhuis en 3 paardenboxen
Verwarming:Nefit 2000, gedeeltelijke vloerverwarming
Isolatie:Volledig isolatie, behalve vloer woonkamer
Aanvaarding:In overleg

Ja, ik heb interesse.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Tijnje

Farskewei 14 Tijnje

€ 450.000,- k.k.

Rolbrêgedyk 24 Tijnje

Prijs op aanvraag
Follega

Doniagaweg 9 Follega

€ 595.000,- k.k.
Oudemirdum

Beukenlaan 6 Oudemirdum

VERKOCHT
Easterwierrum

Doarpsstrjitte 15 Easterwierrum

€ 739.000,- k.k.
Chat openen
Hallo 👋 Kunnen we je helpen?