Hegedyk 24 Gorredijk

Drone video

Karaktervol wonen en mogelijkheden in overvloed

De karakteristieke bouw en fijne sfeer van de jaren ’20 huizen spreekt veel mensen aan. Deze woning net buiten Gorredijk is daar een prachtig voorbeeld van. Bovendien ligt het op een perceel van bijna een hectare en functioneert het als woonboerderij door de aanwezigheid van de rietgedekte schuur. Bijzonder dus, deze combinatie van de vrijheid en de ruimte van het buitenleven met de nabijheid van de voorzieningen van Gorredijk.

Het grote perceel biedt veel mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor het woonhuis en de bijgebouwen. Het weiland naast en achter de boerderij is geschikt voor paarden en kleinvee. In de schuur bevinden zich vijf paardenboxen. Een tweede schuur leent zich uitstekend voor diverse hobby’s of opslagruimte en dan blijft er nog genoeg ruimte over voor al uw sier- en moestuinplannen! Het huis zelf is een woning zonder poespas, met diverse mogelijkheden om te moderniseren.

Ligging

De woning ligt vlak buiten Gorredijk. In vijf fietsminuten bent u in hartje centrum. Het dorp heeft een centrumfunctie voor de omgeving en beschikt daardoor over een gevarieerd aanbod aan voorzieningen, o.a. op het gebied van winkels, cultuur en sport. Basis- en voortgezet onderwijs zijn er eveneens te vinden. Op de A7 zit u in vijf autominuten, waardoor u in 30 minuten in Leeuwarden bent, in drie kwartier in Groningen en in anderhalf uur in Amsterdam.

Begane grond

Aan de voorzijde is een ruime hal en ook aan de zijkant is een entree. De woonkamer is gelegen in de lengte in van de woning, bestaat uit twee delen en heeft een rookkanaal. Er is een aparte eetkamer en aangrenzend ook een aparte keuken. Natuurlijk is er in een huis als dit ook een kelder, altijd prettig als koele voorraadruimte. Op de begane grond bevinden zich verder nog een slaapkamer met wastafel, een badkamer en een bijkeuken.

Verdieping

Op de verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers, alle met wastafel, en een tweede badkamer. Ook beschikken de kamers over inbouwkasten.

Bijgebouwen

De rietgedekte schuur beschikt over een bliksemafleider. Het riet aan de voorzijde is vorig jaar deels vernieuwd. Voor de liefhebbers van houtconstructies: het gebint is prachtig! In de schuur zijn vijf paardenboxen gebouwd. Achter de schuur staat een garage die is gerealiseerd in dezelfde bouwstijl als de woning. Op het perceel staat nog een tweede schuur, van maar liefst 95 m2. Deze heeft een deels beloopbare zolder.

Bijzonderheden

 • Woonoppervlakte 138m2
 • Inhoud 1.180m3
 • Externe bergruimte 129m2
 • Perceelgrootte 9.945m2
 • Deels dubbele beglazing
 • CV-ketel Intergas 2012
 • Rookkanaal
 • 5 paardenboxen
 • Kelder
 • Krachtstroom
 • Herinrichtingsrente € 23,22 per jaar. Eindjaar 2033

Kenmerken.

Vraagprijs:VERKOCHT
Woonoppervlakte:138m²
Inhoud:1.180m³
Perceelgrootte:9.945m²
Bouwjaar:1920
Garage:1 (19m²)
Slaapkamers:4
Badkamers:2
Externe bergruimte:Schuur (96m²)
Verwarming:Intergas 2012
Isolatie:Deels dubbele beglazing

Ja, ik heb interesse.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Tike

Harmsreed 5 De Tike

€ 425.000,- k.k.

Bumawei 23 Westergeast

Verkocht onder voorbehoud
Tijnje

De Wispel 6 Tijnje

€ 695.000,- k.k.
Easterwierrum

Doarpsstrjitte 15 Easterwierrum

€ 699.500,- k.k.
Beetsterzwaag

Helomapark 6 Beetsterzwaag

€ 1.175.000,- k.k.