De Plasse 6 Langezwaag

Vrijheid en comfort

Zittend onder de overkapping bij de tuinkamer waant u zich bíjna alleen op de wereld. Uw ogen glijden eerst over de (moes)tuin, met daarbij als blikvangers enkele mooie oude bomen en het kippenverblijf in de vorm van een hooiberg uit de tijd van weleer. Vanaf deze plek ziet u o.a. de seizoenen veranderen, de boeren maaien, de koeien grazen en kunt u aan de wolkenluchten aflezen wat voor weer eraan komt.

Toch ligt deze comfortabele woning, vroeger een kleine boerderij, niet afgelegen. Binnen vijf autominuten zit u op de A7. In Gorredijk, waar u basis- en voortgezet onderwijs vindt en een ruim winkelbestand, bent u binnen tien minuten. De voordelen van het buitenleven dus, in combinatie met de nabijheid van voorzieningen en infrastructuur.

Deze goed onderhouden en levensloopbestendige woning is compact en geriefelijk. De energielasten zijn laag. De dak-, muur- en glasisolatie en de zonnepanelen op de schuur en op een van de dakvlakken van de woning dragen daar een stevig steentje aan bij. Het is een mooie plek voor wonen en werken. Op de begane grond zou u een werkkamer kunnen inrichten. En zoekt u ruimte voor uw hobby’s, dan kunt u terecht in de grote schuur die in drie compartimenten is verdeeld. Of wat dacht u van een bed & breakfast? Van de tuinkamer zou u een gastenverblijf kunnen maken.

Begane grond
Over de hele breedte van de woning ligt de woonkamer. Een comfortabele ruimte met veel licht en een gezellige houtkachel. Koken en eten zijn gecombineerd in de ruime en praktische woonkeuken. De keuken is U-vormig en biedt uitzicht op de tuin en de weilanden. Op de begane grond bevindt zich een badkamer met bad, toilet, inloopdouche, badkamermeubel en een sauna. Aan de achterzijde van de woning liggen de bijkeuken en een (slaap)kamer. De hal en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.

Verdieping
De ruime overloop geeft toegang tot twee slaapkamers. Hier is veel bergruimte aanwezig onder een van de schuine dakvlakken. Op de overloop is een inloopkast.

Buitenruimte
De grote schuur die naast de woning is gelegen, heeft (deels) stalen spanten en is in drie compartimenten verdeeld. Aan de achterzijde bevindt zich een tuinkamer met een overkapping. Binnen en buiten is het hier heerlijk toeven. De overkapping biedt beschutting, zodat u al vroeg in het voorjaar heerlijk van de buitenlucht kunt genieten.  De auto’s worden niet vergeten, want aan de andere zijde van de schuur is een carport gebouwd.

Ligging
Langezwaag beschikt over een rijk verenigingsleven, basisonderwijs en er is een huisartsenpraktijk aanwezig. Op de A7 bent u in enkele minuten. Heerenveen en Drachten liggen op 15 autominuten, in Leeuwarden bent u binnen een half uur en in Groningen en Zwolle in drie kwartier. Gorredijk heeft een uitgebreider winkelaanbod en voortgezet onderwijs.

Bijzonderheden

 • Woonoppervlakte 170m2
 • Inhoud 636m3
 • Perceel 2140m2
 • Remeha 2018
 • Dak-, muur- en glasisolatie
 • Vloerverwarming in hal en badkamer
 • Sauna
 • Niet aangesloten op riolering
 • Glasvezel is aangevraagd
 • Zonnepanelen (opbrengst +/- 2.500 Kwh)

Kenmerken.

Vraagprijs:Verkocht
Woonoppervlakte:170m²
Inhoud:636m³
Perceelgrootte:2.140m²
Bouwjaar:1925
Energielabel:Definitief label C
Garage:Carport
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Externe bergruimte:Schuur + garage (88m²)
Verwarming:Remeha 2018
Isolatie:Grotendeels muur-, dak-, en glasisolatie

Ja, ik heb interesse.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Tike

Harmsreed 5 De Tike

€ 425.000,- k.k.

Bumawei 23 Westergeast

Verkocht onder voorbehoud
Tijnje

De Wispel 6 Tijnje

€ 695.000,- k.k.
Easterwierrum

Doarpsstrjitte 15 Easterwierrum

€ 699.500,- k.k.
Beetsterzwaag

Helomapark 6 Beetsterzwaag

€ 1.175.000,- k.k.