Breewei 22 Tijnje

Geknipt voor uw plannen

Er zijn vele mogelijkheden om de ruimte van deze grote boerderij te benutten: circa 3,6 hectare grond ligt klaar om úw plannen uit te voeren. Of u nu een plek zoekt voor uw paarden of u denkt erover om bijzondere bomen, planten of vruchten te kweken: ruimte zat. Of schuilt er misschien een schaapsherder in u? En wat te denken van het huidige bosperceel: het hout voorziet u gedurende lange tijd van energie voor uw kachel. Vult u zelf uw plannen maar in…….dit grote terrein is geknipt voor uw plannen!

Het voorhuis van de boerderij dateert uit 1965 en het achterhuis is in 2009 gebouwd. De muren van de boerderij zijn opgetrokken van de bijzondere Friese ‘geeltjes’. Het achterhuis heeft stalen spanten en is onderheid. U kunt deze ruimte van de boerderij naar eigen wens verder afbouwen.

Voordat u uw ideeën realiseert, moet er nog wel het een en ander gebeuren. Maar daarmee heeft u tegelijk wel de gelegenheid de locatie geheel naar wens in te richten. Ook in de kop-hals-rompboerderij hebt u een ruime keus in de vertrekken om uw creatieve plannen te realiseren. In het boerderijgedeelte is een deel ingericht als winkel, waar momenteel de eigen gekweekte planten uit de tuin worden verkocht.

Op het perceel vinden we tot slot een losstaande houten schuur met een dichte berging inclusief zolder en een overkapping-gedeelte.

Begane grond

Via de centrale entree en hal hebt u toegang tot woonkeuken, hal, bijkeuken en woonkamer. De woonkamer met grote ramen heeft een vriendelijke en lichte uitstraling. De bijkeuken is ruim evenals de complete badkamer met dubbele wastafel, bad en aparte (regen)douche. In de ruime woonkeuken is voldoende plaats voor een gezellige grote tafel. Via tuindeuren stapt u zo op uw terras.
Het voorhuis heeft buitenom onderhoud nodig.

Het schuurgedeelte biedt veel ruimte voor opslag; de entresol is bereikbaar met vaste trap.

Eerste verdieping (voorhuis)

In het voorhuis zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en een eenvoudige doucheruimte. Met een vlizo trap is de bergzolder bereikbaar. Deze verdieping heeft een update nodig.

Eerste verdieping (achterhuis)

Op de eerste verdieping van de boerderij vindt u vier ruime slaapkamers. In de schuur met een vaste trap bereikt u vanaf een ruime overloop u de bergzolder. Dit bovenste deel is momenteel ingericht als ‘chillruimte’.

Het voorhuis en het achterhuis zijn voorzien van vloerverwarming; in de woonkamer kan een houtkachel voor aangename warmte zorgen.

Tijnje heeft een zeer actief verenigingsleven. De basisschool ligt op loopafstand. De A7 ligt op enkele kilometers afstand, waardoor Heerenveen in 15, Leeuwarden in 30 en Zwolle en Groningen in 45 autominuten te bereiken zijn. Amsterdam ligt op 5 kwartier afstand.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte 203m2
  • Inhoud 1.526m3
  • Perceelgrootte 36.287m2
  • C.V. Remeha 2011
  • Grotendeels geïsoleerd
  • Friese geeltjes
  • Kelder

Houdt u er rekening mee dat er sprake is van twee tarieven voor de overdrachtsbelasting: huis en erf 2% en de rest van het perceel 6%. Voor een invulling met andere functies dan alleen wonen, is het raadzaam eerst bij de gemeente te informeren naar de mogelijkheden.

Dronevideo Tijnje, Breewei 22

Kenmerken.

Vraagprijs:VERKOCHT
Woonoppervlakte:203m²
Inhoud:1.526m³ 
Perceelgrootte:36.287m²
Bouwjaar:1965/2009
Slaapkamers:7
Badkamers:2
Externe bergruimte:Schuur 30m²
Verwarming:Remeha Calenta 2011
Isolatie:Grotendeels geïsoleerd

Ja, ik heb interesse.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De Tike

Harmsreed 5 De Tike

€ 425.000,- k.k.

Bumawei 23 Westergeast

Verkocht onder voorbehoud
Tijnje

De Wispel 6 Tijnje

€ 695.000,- k.k.
Easterwierrum

Doarpsstrjitte 15 Easterwierrum

€ 699.500,- k.k.
Beetsterzwaag

Helomapark 6 Beetsterzwaag

€ 1.175.000,- k.k.